TarjaKaltiomaa Asioilla on tapana järjestyä. Kirjoitan tiimoilla Kristillinen filosofia. Meillä kaikilla on henki, elämä jatkuu...

Avioliitto on miehen ja naisen liitto

Avoin kirje:

Avioliitto on miehen ja naisen liitto ja pitää myös lainsäädännössä säilyttää sellaisena

Perusteluja:

Puollan normaalia, miehen ja naisen välistä avioliittoa yhteiskunnallisena instituutiona. Viimeaikoina olen pohtinut sitä, että avioliitto mahdollistuu, kun AVIOESTEET on KUULUTUKSIN tutkittu. Pyrkimykset sallia avio kaikille aikuisille romuttaisivat tämänkin lainsäädännön, millä olisi suora vaikutus ihmisten ja väestön terveyteen. Avioeste on mm. liian läheinen sukulaisuus, sukurutsan vaara. Avioliittolaki pitää pitää ennallaan, muuten koituisi arvaamattomia vaikeuksia ihmisille.

Sana AVIO tarkoittaa miehen ja naisen naimaliittoa. Avioliitossa puolisot sitoutuvat yhdessä huolehtimaan liitossa syntyneistä lapsista. Avioliitto voidaan solmia, kun kihlaparin osalta selvitetään mm. avioesteet. Nykyään avioesteet voivat olla piilossa, kun ihmiset hyppäävät sänkyyn myös tuntemattomien kanssa. Sänkypuuhissa voi olla siis piilosisaruksia. Kun avioliittoon pääsyä odotetaan vanhanaikaisen kauan, avioesteet voidaan selvittää ennen kuin vahinkoa pääsee syntymään. Myös näistä syistä avioliitto pitää säilyttää miehen ja naisen liittona. Lainsäädäntötyö muuttuisi liian vaikeaksi, jos sitä muutetaan. Perheoikeus on Suomessa vakauttanut ihmisten elinoloja ja meillä on pitkään ollut rauha maassa. Siitä ei kannata luopua.

Tulisi luottaa luontoon ja huomata, että ihmislaji, vaikka ei olekaan eläinlaji, on biologinen nisäkäslaji. Biologisilla nisäkäslajeilla on tiettyä samankaltaista luonnonlainalaisuutta, mm. pitkä imetysaika. Vaikka ihminen sielullisesti tuntisi olevansa neutri, homo, mies naisen ruumiissa, nainen miehen ruumiissa, lesbo, mummo, muumio, iskä, äiskä, lapsi, murmeli, rotta, koira, kissa, leijona, karhu jne, hänen ihmisenä mahdollisuutensa jälkeläisen tuottamiseen ovat ne, mitkä hänellä biologisesti ovat. Tämä lajiominaisuus, biologinen lisääntyminen, pitäisi ihmislajin turvata. Parhaiten se urbanisoituneessa yhteiskunnassa turvataan säilyttämällä avioliitto miehen ja naisen liittona. Näin siitä huolimatta, että jokainen aikuinen yksilö ei tähän asiaan yltäisikään. Tässä on kysymys myös lajiopista.

Ihmisiä ei pidä luokitella eri ryhmiin ominaisuuksien mukaan; sukupuolia on kaksi mies ja nainen.

Normaalille avioliitolle on tämän lisäksi muutakin puoltoa. Lisätietoja www.kolumbus.fi/tyhjapaperi

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat